ONZE RECORDE en waarom deze ook voor u interessant kunnen zijn

  • omdat Wessels zelf schoenen produceert en deze levert aan de grootste mensen ter wereld,
  • wij zijn in het bezit van het grootste historische miniatuurschoenen museum ter wereld.

Sinds 35 jaar maken wij regelmatig en steeds weer kostenloos schoenen voor de grootste mensen ter wereld. Tegenwoordig is de Venezuelaner Jeison Rodriquez met schoenmaat 66 de man met de grootste voeten.
Guinness-record van de grootste confectieschoenen ter wereld

Wij zijn de Guinness-recordhouders van de grootste confectieschoenen ter wereld
Omdat Wessels zelf schoenen produceert en deze levert aan de grootste mensen ter wereld, zoals Yao Defen, de langste vrouw ter wereld, Leonid Stadnik, de grootste man ter wereld en Matthew McGrory, de man met de grootste voeten, staat de firma Wessels sinds 1985 in het Guinness boek of Records. U zult zeggen: ‘Dat is wel interessant, maar wat betekent dit voor mij ?’ Toch wel veel: door onze bekendheid in de media zijn wij in staat een zeer groot assortiment grote maten in voorraad te hebben. Dit assortiment is vergelijkbaar met dat van een goed gesorteerde schoenenzaak in normale maten. Menig schoenfabrikant zou graag schoenen voor ons willen maken, maar voldoet niet altijd aan onze eisen, zodat wij in onze werkplaats zelf die schoenen produceren, die wij niet elders kunnen inkopen. U ziet dus dat ons Guinness-Record, als producent van de grootste schoenen ter wereld, u laat profiteren van ons ruime aanbod.

lees verder:
Orthopedie

Het tweede Guinness-Record staat ook op onze naam: wij zijn in het bezit van het grootste historische miniatuurschoenen museum ter wereld.

Het omvat meer dan 250 kleine vitrines met miniatuurschoenen, gemaakt door schoenmaker Richard Fenchel uit Butzbach. Een deel hiervan wordt in ons miniatuurschoenen museum tentoongesteld. Als u in cultuurgeschiedenis geïnteresseerd bent, kunt u hier de ontwikkeling van het schoeisel van begin af aan tot heden volgen. Het miniatuurschoenen museum is openbaar toegankelijk

De grootste confectieschoenen ter wereld

De grootste mensen ter wereld dragen schoenen van Wessels

Miniatuur-schoenenmuseum

Meer dan 250 vitrines zijn te bezichtigen

„Waarom werd Wessels twee keer in het Guinness boek of
Records vermeld en waarom heeft u daar baat bij?