ONS BEDRIJF en wat wij u kunnen bieden

Wessels is een schoenenzaak, die gespecialiseerd is in grote maten.

-Voor herenschoenen kunt u bij ons terecht vanaf maat 47
-voor damesschoenen vanaf maat 42,5,

naar boven is de scala open.
Wij leveren dan ook aan de grootste mensen ter wereld, zoals Yao Defen, de langste vrouw ter wereld, Leonid Stadnik, de grootste man ter wereld en Matthew McGrory (inmiddels gestorven), de man met de grootste voeten (maat 69).

Onze prijzen zijn betaalbaar

Omdat wij alleen grote maten verkopen, kunnen wij ons volledig concentreren op de inkoop van onze modellen. Wij kopen hoofdzakelijk in bij Duitse fabrikanten, maar met het oog op modieuze schoenen, ook in Italie en andere Europese landen. De schoenen, die wij niet via een schoenfabriek kunnen inkopen, worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Feit is, dat onze familie al langer dan 260 jaar schoenen maakt. Aan de producten van onze leveranciers stellen wij dezelfde eisen, qua pasvorm en kwaliteit, als aan ons eigen product.
Wij zijn van mening, dat ook degene die grote voeten heeft, zich wat schoeisel betreft niets hoeft te ontzeggen. U kunt voor iedere gelegenheid bij ons de juiste schoen vinden. Ook vinden wij, dat schoenen in grote maten niet veel duurder mogen zijn, dan schoenen in normale maten.
Volgens deze filosofie leiden wij onze zaak. Op een verkoopruimte van 350 m2 vindt u een dames-, een heren- en een sportafdeling, wij bieden een groot assortiment.
De schoenen staan op maat gesorteerd, zodat u ongestoord kunt kijken en passen. Nederlands sprekend vakkundig personeel staat voor u klaar. Onze specialiteit: u vindt alleen schoenen in grote maten, voor dames vanaf 42 1/2, voor heren vanaf 47, sportschoenen vanaf 48.

fotos van onze zaak hier aanklikken

„In onze schoenenzaak zijn alleen grote maten verkrijgbaar“