FAQ Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen, die wij telefonisch en per e-mail binnenkrijgen.
Wordt uw vraag hier niet beantwoord?
Mail ons dan op… info@wessels-schuhe.com

Wat voor schoenen verkoopt u in uw zaak?
Wij verkopen alleen schoenen in grote maten. U kunt er vanuit gaan, dat u bij ons een groot sortiment aantreft. In de gangbare maten zijn er ca. 500 verschillende modellen in elke maat verkrijgbaar. Het kan natuurlijk voorkomen, dat u voor een gelegenheid een schoen zoekt en u van te voren wilt informeren, of wij iets dergelijks in voorraad hebben. In dit geval vraagt u a.u.b. per fax, per e-mail, of telefonisch. Zo kunnen wij u zo´spoedig mogelijk een antwoord geven.

Voor de vakantie heb ik sandalen nodig. Heeft u deze ook in de winter?
In de winter hebben wij een beperkte zomercollectie. In de zomer is de wintercollectie beperkt. Toch kunt u dan bij ons terecht!

Waarom moet ik mijn adres in het contactformulier invullen?
U hoeft uw adres niet persé aan te geven. Het geeft ons echter de zekerheid, dat het serieus bedoeld is. Om hiervan te profiteren, krijgt u bijtijds voor het begin van een uitverkoop bericht. De uitverkoop vindt niet regelmatig plaats. Wij versturen anzichtkaarten, die bij menige klant inmiddels verzameld worden. U kunt er zeker van zijn, dat uw adres niet doorgegeven wordt.

Heeft u schoenen, die niet in uw zaak tentoongesteld zijn?
U kunt rustig vragen, als u iets niet kunt vinden in onze zaak. Er zijn bepaalde artikelen, die niet in de winkel staan, zoals b.v. rubberlaarzen, veiligheidsschoenen of pantoffels.

In welke prijsgenre verkoopt u de schoenen?
De prijzen voor onze damesschoenen liggen tussen 65,- € en 135,- €, voor heren- schoenen betaalt u bij Wessels gemiddeld tussen 75,- € en 150,- €.

© Copyright - Wessels Schuhe